Polské medovo-mandlové řezy

50 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyšleháme cukr, tekutý med, bílky a citrónovou šťávu do husté pěny, přidáme oboje mandle, na jemno nakrájenou citrónovou kůru, mouku a důkladně promícháme.
  • 2
    Na plech vyložený pečícím papírem rozetřeme těsto a pečeme v předem vyhřáté troubě na 120°C po dvaceti minutách vypneme a necháme ještě chvíli dosušit.
  • 3
    Vyndáme a necháme vychladnout.
  • 4
    Krájíme na malé řezy.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.