Pomeranče v čokoládě
20 min.
Ingredience
- 2kusyPomeranče
- 100gramůČokoláda hořká
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
29 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Pomeranče oloupeme včetně bílé slupky a rozdělíme na dílky.
- 2V horké vodní lázni rozpustíme čokoládu, přidáme máslo a vše dobře umícháme.
- 3Dílky pomerančů namáčíme v připravené čokoládě a necháme je zaschnout. Každý dílek uložíme do papírového košíčku.
- 4Můžeme podávat i ve skleněných mističkách, ozdobené šlehačkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.