Pomeranče v čokoládě

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
29 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče oloupeme včetně bílé slupky a rozdělíme na dílky.
  • 2
    V horké vodní lázni rozpustíme čokoládu, přidáme máslo a vše dobře umícháme.
  • 3
    Dílky pomerančů namáčíme v připravené čokoládě a necháme je zaschnout. Každý dílek uložíme do papírového košíčku.
  • 4
    Můžeme podávat i ve skleněných mističkách, ozdobené šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.