Pomerančová pěna s vínem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve víně rozmícháme žloutky, 100g moučkového cukru, vanilkový cukr a vmícháme kůru a šťávu ze 2 pomerančů. V horké vodní lázni šleháme do zhoustnutí.
  • 2
    Z bílků ušleháme pevný sníh, do kterého zašleháme zbylý moučkový cukr.
  • 3
    Pomerančovou pěnu rozdělíme do pohárů, ozdobíme oslazeným sněhem a posypeme nasekanými oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.