Pomerančová zmrzlina

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 130gramůCukr krupice
    • 5decilitrůVoda pitná
    • 1decilitrPomerančová šťáva
    • 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
50 mg
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr zalijeme vodou a uvaříme sirup. Necháme vychladnout.
  • 2
    Do vychladlého sirupu vlijeme pomerančovou šťávu.
  • 3
    Sirup nalijeme do zmrzlinového strojku a mícháme, až začne zmrzlina tuhnout. Přimícháme ušlehanou smetanu a mícháme, dokud zmrzlina neztuhne úplně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.