Pomerančový krém

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
968 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
42 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
1 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Potom ji přendáme do malého kastrůlku a na ohni za stálého míchání necháme rozpustit - nesmíme vařit!
  • 2
    Smetanu ušleháme, zlehka vmícháme cukr, pomerančovou šťávu, vanilkový cukr a rozpuštěnou želatinu.
  • 3
    Krémem ihned naplníme poháry. Po vychladnutí každou porci ozdobíme kolečky pomeranče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.