Pomerančový rosol

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
4 g
Cukr
61 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr polijeme vínem, přidáme nastrouhanou pomerančovou kůru, citronovou a pomerančovou šťávu, žloutky. Vše dobře promícháme, na mírném ohni šleháme do zhoustnutí.
  • 2
    Do horkého krému rychle zašleháme rozpuštěnou želatinu rozvařenou v rumu. Nakonec do prochladlého krému lehce vmícháme pevný sníh, ušlehaný z bílků.
  • 3
    Krém urovnáme do vypláchnuté formy a necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.