Pomerančový salát s datlemi

16 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
6 g
Cukr
54 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrůlku nalijeme pomerančovou šťávu, vodu z pomerančových květů, přidáme med, promícháme a provaříme. Přidáme datle, kastrůlek odstavíme a necháme 0.5 hodiny máčet. Pomeranče oloupeme, rozebereme na dílky, odstraníme i tenkou slupku, lístky máty posekáme najemno. Datle vyjmeme ze sirupu, vložíme do mísy, přisypeme pomeranče, mátu, zakapeme troškou sirupu z kastrůlku a vychlazené podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.