Pomerančový salát s medem a vínem
25 min.
Ingredience
- 1kilogramPomeranče
- 150gramůMed včelí
- 0,15decilitrVíno bílé
- 50gramůOřechy vlašské
- 50gramůCukr moučkový
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
6 g
Cukr
53 g
Postup přípravy
- 1Oloupané a na tenké dílky nakrájené pomeranče vložíme do mísy.
- 2Víno prohřejeme spolu s cukrem a medem a necháme vychladit.
- 3Vychlazenou tekutinou přelijeme pomeranče a necháme znovu dobře vychladit.
- 4Před podáváním posypeme salát nasekanými vlašskými ořechy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.