Pomerančový salát se šlehačkou
20 min.

Ingredience
- 750gramůPomeranče
- 5centilitrůRum
- 50gramůCukr moučkový
- 1lžičkaCukr krupice
- 5kusůTřešně
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Oloupané pomeranče nakrájíme na tenké plátky a urovnáme na talířky. Zakapeme je rumem a posypeme cukrem.
- 2Před podáváním salát ozdobíme ušlehanou, lehce oslazenou smetanou a navrch položíme omytou třešni.
- 3Salát podáváme po jídle jako dezert.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.