Pomerančový šerbet s campari

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
7 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svaříme vodu s cukrem (přibližne 5 minut), poté ji necháme vychladnout.
  • 2
    Z poloviny citrónu nastrouháme kůru, z celého citrónu a pomerančů vymačkáme šťávu.
  • 3
    Campari promícháme s citrónovou a pomerančovou šťávou, kůrou a cukrovým sirupem. Směs dáme do strojku na zmrzlinu, nebo zhruba na 2 hodiny do mrazáku. Šerbet občas v mrazáku promícháme.
  • 4
    Šerbet vlijeme do skleněných pohárů na šampaňské, ozdobíme lístky máty a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.