Pomerančový sorbet s badyánem

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 200gramůCukr krupice
    • 200mililitrůVoda pitná
    • 400mililitrůPomerančová šťáva
    • 1kusBadyán
    • 100gramůPomerančová kůra
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si dáme do hrnce vodu a cukr a vaříme 15 minut. Poté přilijeme pomerančovou šťávu, přidáme badyán a opět přivedeme k varu. Hned odstavíme a necháme vychladnout. Nakonec přecedíme a přimícháme na proužky nakrájenou pomerančovou kůru. Dáme do strojku na zmrzlinu a strojek zapneme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.