Povidla z čerstvých hrušek

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
50

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
48 kcal
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky oloupeme, odstraníme z nich jadřince, poté je nakrájíme, opláchneme studenou vodou a rozemeleme na masovém mlýnku. Přemístíme do kastrolu a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Poté přisypeme cukr a opět povaříme.
  • 2
    Hotová povidla rozdělíme do sklenic, naskládáme do pekáče, vložíme do vyhřáté trouby a zasušíme. Po vychladnutí zavíčkujeme a uložíme na temném a suchém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.