Povidla z čerstvých moruší

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 2litryMoruše
    • 1kilogramCukr krystal
Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
2 g
Cukr
58 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zralé moruše přebereme, očistíme, omyjeme a prolisujeme. Kaši přemístíme do kastrolu a povaříme. Odstavíme, přisypeme cukr a za občasného promíchání jej necháme rozpustit při pokojové teplotě.
  • 2
    Poté po částech vaříme do zhoustnutí a ihned rozdělíme do sklenic. Po vychladnutí zavíčkujeme a uložíme na temném a suchém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.