Povidlová náplň s perníkem
10 min.
Ingredience
- 500gramůPovidla švestková
- 4lžíceVoda pitná
- 3lžícePerník
- 1lžíceMarmeláda meruňková
- 2lžíceHrozinky
- 1kusCukr skořicový
- 1,5lžíceRum
- 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
43 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
117 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Švestková povidla dáme do misky, přidáme k nim 2-4 lžíce teplé vody (podle hustoty), nastrouhaný perník, přidáme lžíci meruňkové marmelády, promyté a okapané hrozinky, skořicový cukr a rum. Povidla důkladně promícháme, můžeme je dosladit cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.