Povidlová náplň s perníkem

10 min.

Ingredience

    • 500gramůPovidla švestková
    • 4lžíceVoda pitná
    • 3lžícePerník
    • 1lžíceMarmeláda meruňková
    • 2lžíceHrozinky
    • 1kusCukr skořicový
    • 1,5lžíceRum
    • 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
43 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
117 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Švestková povidla dáme do misky, přidáme k nim 2-4 lžíce teplé vody (podle hustoty), nastrouhaný perník, přidáme lžíci meruňkové marmelády, promyté a okapané hrozinky, skořicový cukr a rum. Povidla důkladně promícháme, můžeme je dosladit cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.