Povidlový perník

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozmícháme a utřeme cukr, 70 g másla (nebo hery), kakao, skořici, vejce a povidla. Potom přidáme hladkou mouku, jedlou sodu a přilijeme mléko. Vše promícháme.
  • 2
    Těsto vlijeme na plech vymazaný máslem, vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut.
  • 3
    Po vychladnutí perník polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.