Požárské karbanátky

55 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1237 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
89 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
542 mg
Cukr
585 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veku namočíme do vlažného mléka. Omyté kuře vykostíme a spolu s vymačkanou vekou umeleme. Přidáme sůl, žloutky, smetanu a špetku muškátového oříšku. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme menší ploché karbanátky. Pečeme je po obou stranách na másle a po upečení je přendáme na nahřátou mísu.
  • 3
    Hotový pokrm obložíme hráškem podušeným na smetaně a posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.