Prasečí ouška

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 50gramůCukr krupice
    • 350gramůListové těsto
    • 50gramůCukr moučkový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
25 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
1 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Necháme rozmrazit listové těsto a poté z něj vyválíme obdélník na pocukrovaném vále, obdélník obrátíme.
  • 2
    Od delší strany srolujeme ke středu z obou stran.
  • 3
    30 minut necháme v lednici přikryté.
  • 4
    Poté nakrájíme plátky 0,7cm.
  • 5
    Rozložíme na plech a dáme péct na 220 stupňů do předehřáté trouby.
  • 6
    Pečeme 10 minut z jedné i druhé strany.
  • 7
    Po upečení je vyválíme v cukru krystalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.