Prasečí ouška
30 min.
Ingredience
- 50gramůCukr krupice
- 350gramůListové těsto
- 50gramůCukr moučkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
25 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
1 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Necháme rozmrazit listové těsto a poté z něj vyválíme obdélník na pocukrovaném vále, obdélník obrátíme.
- 2Od delší strany srolujeme ke středu z obou stran.
- 330 minut necháme v lednici přikryté.
- 4Poté nakrájíme plátky 0,7cm.
- 5Rozložíme na plech a dáme péct na 220 stupňů do předehřáté trouby.
- 6Pečeme 10 minut z jedné i druhé strany.
- 7Po upečení je vyválíme v cukru krystalu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.