Prazdrojské vepřové nudličky

35 min.
Česká republika

Ingredience

    • 750gramůVepřová kýta
    • 300gramůCibule
    • 100gramůVepřové sádlo škvařené
    • 150gramůKečup
    • 1lžíceWorcester
    • 1lžičkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 200mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
28 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Maso opečeme na rozehřátém sádle. Potom přidáme najemno nasekanou cibuli a necháme ji zesklovatět. Vše zalijeme kečupem, pivem a zakápneme worcesterem. Necháme chvíli podusit, podle potřeby podlijeme trochou vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.