Pražma nakyselo
40 min.
Ingredience
- 600gramůPražma
- 300gramůMrkev kořen
- 200gramůPórek
- 40mililitrůKečup
- 1decilitrOmáčka sladkokyselá
- 40mililitrůOmáčka rybí
- 20gramůKoriandr čerstvý
- 80mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
21 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Filety z ryby očistíme, osušíme a nakrájíme na pruhy. Ve woku rozpálíme 2 lžíce oleje a kousky ryby krátce opečeme z obou stran, vyjmeme a uchováme v teple.
- 2Ve woku rozpálíme zbytek oleje a orestujeme mrkev nakrouhanou na velmi tenké plátky a pórek na šikmé pruhy. Zalijeme rybí a sladkokyselou omáčkou, kečupem a krátce podusíme. Vmícháme nasekaný koriandr a kousky opečené ryby a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.