Pražma s pórkem a mrkví

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
10 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
13 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pražmu i s kůží omyjeme, osušíme a odstraníme kůstky. Nakrájíme na kousky.
  • 2
    Mrkev očistíme a škrabkou nakrájíme na tenké plátky. Pórek nakrájíme na cca 15cm dlouhé nudličky a omyjeme.
  • 3
    Ve woku rozpálíme olej, rybu osmažíme pouze na straně s kůží a vyjmeme.
  • 4
    Do woku vložíme zeleninu a zprudka opečeme. Vmícháme protlak, rybí a sladkokyselou omáčku. Vrátíme zpět maso a promícháme. Na závěr přidáme najemno nasekané lístky koriandru.
  • 5
    Ihned horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.