Pražská pečená jablka

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
25 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu nastrouháme a smícháme s nakrájenými vlašskými ořechy.
  • 2
    Jablka nerozkrajujeme, vyřízneme z nich opatrně jádřince a omyjeme je. Otvory po jádřincích vyplníme směsí čokolády a ořechů.
  • 3
    Jablka dáme do kastrůlku, přidáme k nim máslo a trochu vody a jablka v troubě při teplotě 150 stupňů pečeme doměkka.
  • 4
    Pečená jablka podáváme teplá se slazenou tuhou šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.