Pražské osvěžení

10 min.

Ingredience

    • 1decilitrGin
    • 5centilitrůRum bílý
    • 5centilitrůVíno červené
    • 4centilitryŠťáva z růžových grepů
    • 1lžičkaMed včelí
  • Cukrová krusta
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukrová krusta: povrch sektové sklenky potřeme pomerančem a potom sklenku ponoříme do cukru, který máme nasypaný na malém talířku. Sklenky můžeme vložit alespoň na pět minut do lednice, poté je vyjmeme a postavíme na pracovní plochu.
  • 2
    Do šejkru dáme 3 lžíce drceného ledu, přidáme šťávu z grepů, med, červené víno, rum, gin, v uzavřeném šejkru vše dobře protřeseme. Opatrně nádobku otevřeme a nápoj přecedíme do připravených sektových sklenek, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.