Princesky s čokoládovým krémem

40 min.
Česká republika

Ingredience

  • Krém
  • Těsto
    • 500gramůLinecké těsto
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
44 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
563 mg
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Linecké těsto rozválíme na plát silný 3-5mm a vykrájíme z něj oválky. Každý oválek po jedné straně obtiskneme na struhadlo, aby povrch zvrásněl. Princesky pečeme hladkou stranou dolů na plechu vyloženém pečicím papírem ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.
  • 2
    Po vychladnutí slepujeme oválky čokoládovým krémem hladkými stranami k sobě.
  • 3
    Příprava krému: Z mléka a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink. Po prochladnutí do něj vmícháme máslo utřené s cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.