Přírodní telecí s hlívou ústřičnou

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
5 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
11 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté telecí maso vložíme do pekáče, podlijeme vodou, pečeme asi 20 minut v silně vyhřáté troubě.
  • 2
    Mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky, omytou kapustu rozebereme na růžičky, větší překrojíme. Spolu s okapanou kukuřicí povaříme do měkka.
  • 3
    Očištěnou hlívu nakrájíme na plátky, přidáme k masu a pečeme ještě 15 minut.
  • 4
    Zeleninu vyjmeme z vody, necháme okapat, upravíme na talíře s pečeným masem a houbami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.