Přírodní telecí s hlívou ústřičnou
70 min.
Ingredience
- 200gramůTelecí plec
- 200gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 20gramůHlíva ústřičná
- 2kusyMrkev kořen
- 0,5kusKapusta hlávková
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
5 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
11 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté telecí maso vložíme do pekáče, podlijeme vodou, pečeme asi 20 minut v silně vyhřáté troubě.
- 2Mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky, omytou kapustu rozebereme na růžičky, větší překrojíme. Spolu s okapanou kukuřicí povaříme do měkka.
- 3Očištěnou hlívu nakrájíme na plátky, přidáme k masu a pečeme ještě 15 minut.
- 4Zeleninu vyjmeme z vody, necháme okapat, upravíme na talíře s pečeným masem a houbami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.