Prolisovaná paprika sterilovaná

75 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kilogramPaprika červená
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme. Vložíme do kastrolu a za stálého míchání dusíme doměkka. Poté prolisujeme a znovu vaříme do zhoustnutí.
  • 2
    Vzniklou kaši rozdělíme do sklenic, zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 30 minut od bodu varu. Po vychladnutí uchováme na temné a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.