Protlak z ovoce

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
6 g
Cukr
66 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka a hrušky oloupeme a nakrájíme na plátky. V mixéru rozmixujeme a dáme do hrnce. Přisypeme pískový a vanilkový cukr a za stálého míchání přivedeme k varu.
  • 2
    Horkou směsi naplníme teplé skleničky, které ihned zavíčkujeme a v zavařovacím hrnci sterilizujeme při 80 stupních 20 minut. Skleničky s protlakem necháme vychladnout a uskladníme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.