Pstruh na roštu

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1litrVoda pitná
    • 200gramůPstruh
    • 1kusOkurka salátová
    • 4kusyBrambory rané
    • 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
7 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého pstruha opečeme na roštu.
  • 2
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme. Můžeme je také opéci spolu s pstruhem.
  • 3
    Rybu a brambory upravíme na talíře a obložíme omytými listy hlávkového salátu a omytou, na kolečka nakrájenou salátovou okurkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.