Pstruh na roštu
40 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 200gramůPstruh
- 1kusOkurka salátová
- 4kusyBrambory rané
- 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
7 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěného a omytého pstruha opečeme na roštu.
- 2Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme. Můžeme je také opéci spolu s pstruhem.
- 3Rybu a brambory upravíme na talíře a obložíme omytými listy hlávkového salátu a omytou, na kolečka nakrájenou salátovou okurkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.