Pstruh v těstíčku
30 min.
Ingredience
- 200gramůPstruh
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 3lžíceOlej rostlinný
- 0,5decilitrVíno bílé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
328 mg
Cukr
541 mg
Postup přípravy
- 1Pstruhy opatrně vykostíme, omyjeme, maso nakrájíme na kousky silné asi 1 cm.
- 2Smícháme mouku, vodu, sůl, víno, olej a žloutky, nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků. V připraveném těstíčku obalíme kousky ryby a smažíme je v horkém oleji.
- 3Před podáváním smaženého pstruha pokapeme citronovou šťávou.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.