Pudink chlebový
70 min.
Ingredience
- 200gramůRozinky bílé
- 300gramůChléb pšeničný (bílý)
- 100gramůMáslo čerstvé
- 400mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hrozinky nasypeme do hrnku a zalijeme horkou vodou. Necháme je nabobtnat.
- 2Krajíčky chleba bez kůrky namažeme máslem, vyskládáme do pekáčku, zasypeme nabobtnalými hrozinkami, zalijeme smetanou a pekáček vložíme do trouby. Pečeme velmi pozvolna asi 1 hodinu.
- 3Pudink necháme vychladnout a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.