Pudink chlebový

70 min.
Francie

Ingredience

    • 200gramůRozinky bílé
    • 300gramůChléb pšeničný (bílý)
    • 100gramůMáslo čerstvé
    • 400mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrozinky nasypeme do hrnku a zalijeme horkou vodou. Necháme je nabobtnat.
  • 2
    Krajíčky chleba bez kůrky namažeme máslem, vyskládáme do pekáčku, zasypeme nabobtnalými hrozinkami, zalijeme smetanou a pekáček vložíme do trouby. Pečeme velmi pozvolna asi 1 hodinu.
  • 3
    Pudink necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.