Pudink citronový

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 250mililitrůVoda pitná
    • 80gramůCukr krupice
    • 2lžíceSirup malinový
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 0,5baleníPudinkový prášek - citronový
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
13 mg
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pěny ušleháme cukr a žloutek.
  • 2
    Přidáme ve vodě rozmíchaný pudinkový prášek a za stálého míchání necháme pozvolna přejít var.
  • 3
    Odstavíme a vmícháme citronovou šťávu a ušlehaný tuhý sníh.
  • 4
    Necháme vychladnout a podáváme přelité malinovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.