Pudink citronový
10 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 250mililitrůVoda pitná
- 80gramůCukr krupice
- 2lžíceSirup malinový
- 1lžíceCitronová šťáva
- 0,5baleníPudinkový prášek - citronový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
13 mg
Cukr
39 g
Postup přípravy
- 1Do pěny ušleháme cukr a žloutek.
- 2Přidáme ve vodě rozmíchaný pudinkový prášek a za stálého míchání necháme pozvolna přejít var.
- 3Odstavíme a vmícháme citronovou šťávu a ušlehaný tuhý sníh.
- 4Necháme vychladnout a podáváme přelité malinovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.