Pudink se zavařeninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
25 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
770 mg
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu namočíme do studené vody a necháme několik minut nabobtnat. Přimícháme žloutky utřené s cukrem a šlehačku. Vyšleháme tužší krém.
  • 2
    Na dno misek položíme několik piškotů, zakapeme likérem, zakryjeme krémem, opět položíme vrstvu pokapaných piškotů, které opět zakryjeme krémem a povrch ozdobíme meruňkovou zavařeninou.
  • 3
    Podáváme dobře vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.