Pudink v tmavém župánku

120 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
778 mg
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře rozmícháme mléko, vejce, mouku a lžíci cukru. Nakonec přimícháme 3 lžíce hrozinek.
  • 2
    Formu vymastíme máslem a vysypeme lžící cukru. Vložíme připravenou směs a vaříme ve vodní lázni asi 90 minut.
  • 3
    Zbylé hrozinky a cukr vaříme v malém množství vody. Když se hrozinky rozvaří na hustou šťávu, ochutíme je citronovou šťávou a zalijeme jimi hotový pudink.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.