Pudink z bílé čokolády s borůvkami

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
    • 200mililitrůKokosové mléko
    • 80gramůČokoláda bílá
    • 8gramůKáva instantní
    • 1gramAgar
    • 50gramůCukr krystal
    • 200gramůKompot borůvkový
    • 30gramůCukr moučkový
    • 15mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
23 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
15 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku nalijeme kokosové mléko, smetanu, přidáme nalámanou bílou čokoládu, agar, cukr, trochu kávy a přivedeme k varu. Povaříme asi 5 minut, odstavíme, nalijeme do pudinkových mističek a necháme vychladnout.
  • 2
    Borůvkový kompot scedíme, poté borůvky zakápneme citronovou šťávou, posypeme moučkovým cukrem a rozmačkáme vidličkou. Borůvkovou směs naneseme na vychladlé pudinky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.