Pudink z červeného ovoce

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
8 g
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jahody, rybíz a angrešt odstopkujeme. Asi 100g rybízu odložíme stranou na dozdobení. Ovoce rozmačkáme na pyré, postupně přimícháme cukr.
  • 2
    Plátky želatiny rozpustíme v citronové šťávě, přidáme ovocnou kaši a důkladně promícháme.
  • 3
    Bábovkovou formu vymažeme, na dno nasypeme rybíz, nalijeme ovocnou směs a dáme na cca 2 hodiny vychladit do lednice.
  • 4
    Poté hotový pudink vyklopíme na talíř, dozdobíme rybízem a snítkou máty a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.