Pudink z chleba

125 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
41 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chleba pokrájíme na plátky, ty potřeme z obou stran máslem. Zapékací mísu vytřeme máslem a plátky do ní narovnáme tak, aby se překrývaly. Vejce rozšleháme s cukrem, vanilkovým cukrem, muškátovým oříškem a skořicí. Přilijeme mléko. Směsí opatrně zalijeme chleba, necháme 60 minut odležet.
  • 2
    Poté pečeme 45 minut při 200 °C. Po upečení ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.