Pudink z ovesných vloček

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1038 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
140 g
Vláknina
6 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mléka a ovesných vloček uvaříme za stálého míchání hustou kaši.
  • 2
    Máslo, cukr a žloutky třeme do pěny. Přidáme vychladlou kaši a vše dobře promícháme. Nakonec přisypeme krupici a zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 3
    Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy a uzavřeme. Vaříme ve vodní lázni asi 45 minut.
  • 4
    Podáváme s kompotem nebo ovocnou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.