Pudinková buchta

65 min.
Evropa

Ingredience

    • 4kusyVejce slepičí
    • 200gramůCukr krupice
    • 1kusCukr vanilka
    • 1hrstČokoláda hořká
    • 500mililitrůMléko polotučné
    • 200gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1kusPudinkový prášek - vanilkový
    • 1kusKypřicí prášek do pečiva
    • 100mililitrůOlej stolní
    • 450gramůZakysaná smetana
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
40 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
2 g
Cukr
46 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pudinkového prášku a mléka uvaříme dle návodu pudink.
  • 2
    Ze všech surovin zpracujeme piškotové těsto. Vlijeme do něj uvařený pudink a dáme upéct.
  • 3
    Necháme vychladnout.
  • 4
    Smícháme vanilkový cukr a smetany a směs rozetřeme na moučník. Posypeme strouhanou čokoládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 4. 11. 2015
Buchta s pudinkem
Při přípravě buchty s pudinkem se mi zdálo těsto poněkud tužší a nešlo mi roztírat, ale asi jsem někde udělala chybu. Dala jsem ho proto do koláčové formy, kde hezky vyskočilo (na velký plech mi ho přišlo málo – avšak po pečení si myslím, že by se upeklo, takže to příště zkusím i tak). Chuťově výborná buchta.
jelito
čt 14. 7. 2016
Pudinková buchta
Pěkné fotky 😁