Pudinková buchta
65 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 200gramůCukr krupice
- 1kusCukr vanilka
- 1hrstČokoláda hořká
- 500mililitrůMléko polotučné
- 200gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusPudinkový prášek - vanilkový
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 100mililitrůOlej stolní
- 450gramůZakysaná smetana
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
40 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
2 g
Cukr
46 g
Postup přípravy
- 1Z pudinkového prášku a mléka uvaříme dle návodu pudink.
- 2Ze všech surovin zpracujeme piškotové těsto. Vlijeme do něj uvařený pudink a dáme upéct.
- 3Necháme vychladnout.
- 4Smícháme vanilkový cukr a smetany a směs rozetřeme na moučník. Posypeme strouhanou čokoládou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 4. 11. 2015
Buchta s pudinkem
Při přípravě buchty s pudinkem se mi zdálo těsto poněkud tužší a nešlo mi roztírat, ale asi jsem někde udělala chybu. Dala jsem ho proto do koláčové formy, kde hezky vyskočilo (na velký plech mi ho přišlo málo – avšak po pečení si myslím, že by se upeklo, takže to příště zkusím i tak). Chuťově výborná buchta.
jelito
čt 14. 7. 2016
Pudinková buchta
Pěkné fotky 😁