Pudinková omáčka

13 min.
Česká republika

Ingredience

    • 125gramůCukr krupice
    • 2lžícePudinkový prášek - vanilkový
    • 1kusVejce slepičí
    • 750mililitrůMléko plnotučné
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
184 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
20 mg
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme pudinkový prášek, cukr, vejce a trochu mléka. Zbytek mléka vlijeme do kastrůlku a přivedeme téměř k varu. Poté přidáme pudinkovou směs, důkladně promícháme a krátce povaříme. Na dochucení můžeme přidat lžíci brandy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.