Pudinková Šarlota

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1017 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
11 g
Sacharidy
217 g
Vláknina
2 g
Cukr
177 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh. Žloutky vyšleháme s oběma cukry do lehké pěny. K našlehaným žloutkům pomalu přidáme sníh z bílků a vmícháme mouku.
  • 2
    Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180°C 10-12 minut. Ihned po upečení přeneseme na čistou utěrku, potřeme marmeládou a stočíme do rolády.
  • 3
    Po vychladnutí roládu nakrájíme na půl centimetrové plátky a asi 2/3 plátků vyložíme mísu větší mísu.
  • 4
    Z mléka, pudinkových prášků a cukru uvaříme puding a nalijeme jej do mísy vyložené roládou. Na puding poklademe zbytek rolády a dáme vychladnout.
  • 5
    Před podáváním šarlotu vyklopíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pandala
ne 19. 1. 2014
vyzkousim
Mape
so 11. 1. 2014
To já můžu mnaaaaaaaaaaam
Laši
út 26. 11. 2013
Krásná!!!
Anonymní uživatel
čt 12. 2. 2015
zkusim