Pudinkové bábovičky s ovocem

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
23 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni. Do ní vmícháme vařící šlehačku a likér, po krátkém chladnutí přidáme i žloutky. Želatinu rozpustíme ve vodní lázni a přimícháme ji k čokoládové směsi. Z bílků vyšleháme sníh a přidáme ho do úplně vychladlé čokoládové směsi.
  • 2
    Šest šálků vymažeme tukem a vložíme pečící papír. Směs rozdělíme do šálků a necháme dvě hodiny chladit v ledničce.
  • 3
    Ovoce smícháme, posypeme cukrem, přelijeme likérem a přikryté promíchané ovoce necháme dvě hodiny v chladničce.
  • 4
    Bábovičky vyklopíme a podáváme s ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.