Pudinkové bonbony
35 min.
Ingredience
- 350gramůPuding vánoční
- 60mililitrůSherry brandy
- 30mililitrůSirup javorový
- 125gramůČokoláda hořká
- Zdobení
- 100gramůČokoláda bílá
- 60gramůBrusinky sušené
Počet porcí:
30Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Plech vyložíme potravinovou fólií.
- 2Hořkou čokoládu nalámeme na kostičky, vložíme do nerezové misky a ve vodní lázni ji rozpustíme.
- 3Vánoční pudink rozdrobíme na kousky, zalijeme sherry, javorovým sirupem a vše důkladně utřeme. Do mísy přidáme rozpuštěnou čokoládu a pokračujeme v tření, dokud nevznikne celistvé těsto.
- 4Z takto připraveného těsta tvoříme kuličky a pokládáme je na připravený tác.
- 5Bílou čokoládu nalámeme a rozpustíme ve vodní lázni. Poté za pomoci lžičky poléváme bílou čokoládou pudinkové bonbony a zdobíme je sušenou brusinkou.
- 6Hotové bonbony uložíme na 60 minut do chladničky a potom podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.