Pudinkový pohár s černým rybízem
10 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 300gramůKompot rybízový
- 1lžíceRum
- 60gramůCukr krupice
- 1kusPudinkový prášek - vanilkový
- 4lžíceKokos - mletý (Kopra)
- 500mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
4 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Okapaný kompotovaný rybíz rozdělíme do pohárů, zakapeme rumem.
- 2Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink, po částečném prochladnutí přidáme žloutek, nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
- 3Rybíz posypeme kokosem a zalijeme pudinkem. Dezert podáváme mírně vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.