Punč

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 1litrDžus pomerančový
    • 3kusyBadyán
    • 3kusySkořice celá
    • 1litrVíno červené
    • 150mililitrůRum
    • 1kusPomeranče
    • 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Džus vlijeme do hrnce a svaříme s kořením. Přilijeme víno a již necháme jen prohřát. Na závěr přilijeme rum a přidáme cukr.
  • 2
    V punči necháme přes noc louhovat koření.
  • 3
    Před podáváním zahřejeme a ozdobíme kolečkem pomeranče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.