Punč
25 min.
Ingredience
- 1litrDžus pomerančový
- 3kusyBadyán
- 3kusySkořice celá
- 1litrVíno červené
- 150mililitrůRum
- 1kusPomeranče
- 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Džus vlijeme do hrnce a svaříme s kořením. Přilijeme víno a již necháme jen prohřát. Na závěr přilijeme rum a přidáme cukr.
- 2V punči necháme přes noc louhovat koření.
- 3Před podáváním zahřejeme a ozdobíme kolečkem pomeranče.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.