Punč z drobného ovoce

20 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu připravíme dle návodu na obalu. Necháme ji vychladnout cca 120 minut a poté ji dáme do lednice na dalších 120 minut. Želatina musí být tuhá.
  • 2
    Vmícháme jogurt a dáme na 8 hodin do lednice.
  • 3
    Na kostky nakrájíme želatinu, dáme je do zmrzlinových pohárků a ozdobíme kousky ovoce - malin, borůvek a jahod.
  • 4
    Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.