Pusinky s malinami

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
7 g
Sacharidy
116 g
Vláknina
3 g
Cukr
110 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyšleháme bílky s cukrem, přisypeme vanilkový pudink. Směs naplníme do cukrářského sáčku a na plech, který jsme vyložili pečícím papírem, tvoříme pusinky.
  • 2
    Dáme péct na 60 minut do trouby při teplotě 90 stupňů.
  • 3
    Dvě lžíce malin odložíme stranou, ostatní maliny i cukr lehce provaříme, propasírujeme a zredukujeme.
  • 4
    Poté do omáčky přidáme celé maliny.
  • 5
    Vychladlé podáváme s omáčkou z malin.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.