Pyré z černého rybízu zastudena

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
56

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
41 kcal
Sacharidy
11 g
Vláknina
16 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybíz a mátu opláchneme, z rybízu otrháme stonky, z máty vytřepeme vodu, lístky otrháme a jemně nasekáme.
  • 2
    Do kuchyňského robotu dáme bobule rybízu, nasekanou mátu, citronovou šťávu, hnědý cukr a likér Cassis a 20 minut zpracováváme hnětacími háky. Vymíchanou směs naplníme do skleniček a uložíme do ledničky. Před podáváním musíme dobře promíchat, aby se spojil sirup s dření.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.