Pyré z černého rybízu zastudena
25 min.
Ingredience
- 500gramůCukr třtinový
- 1kusMáta
- 500gramůRybíz černý
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 2centilitryLikér rybízový
Počet porcí:
56Postup přípravy
- 1Rybíz a mátu opláchneme, z rybízu otrháme stonky, z máty vytřepeme vodu, lístky otrháme a jemně nasekáme.
- 2Do kuchyňského robotu dáme bobule rybízu, nasekanou mátu, citronovou šťávu, hnědý cukr a likér Cassis a 20 minut zpracováváme hnětacími háky. Vymíchanou směs naplníme do skleniček a uložíme do ledničky. Před podáváním musíme dobře promíchat, aby se spojil sirup s dření.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.