Pyré z jablíčka a hrušky
20 min.
Ingredience
- 2kusyJablka
- 2kusyHrušky
- 4lžíceVoda pitná
- 1špetkaSkořice mletá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a zbavíme jadřinců. Pokrájíme je na malé kousky, dáme je do rendlíku, přimícháme špetku skořice, přidáme 4 lžíce vody a pomalu, pod pokličkou ovoce dusíme doměkka přibližně 10 minut.
- 2Měkké ovoce rozmixujeme tyčovým mixérem na pyré, které podáváme mírně teplé i vlahé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.