Rafaelo buchta
100 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 2hrnkyMouka polohrubá
- 0,5hrnekOlej stolní
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 1hrnekKokos - mletý (Kopra)
- 1hrnekMléko polotučné
- 200gramůZakysaná smetana
- 0,25hrnekCukr moučkový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
756 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
54 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Promícháme v míse sypké suroviny na těsto - mouku, cukr, kypřící prášek do pečiva, kokos a přidáme vejce, mléko a olej.
- 2Vyšleháme dohladka.
- 3Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto, které rozetřeme od středu ke krajům.
- 4Povrch těsta posypeme kokosem smíchaným s cukrem a pečeme při 175 stupních 90 minut.
- 5Na horký korpus rozetřeme kysanou smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 27. 2. 2016
Uživatel uvařil tento recept
Rychlý recept,překvapil chutí.Jen poznámka o špatně zadaném času přípravy.Dělala jsem na plechu z receptu s 3 vejci a pela toto množství cca 30min. na 175C
Anonymní uživatel
ne 17. 1. 2016
Rafaelo buchta
Velice jednoduchý, rychlý recept, který potěší každou návštěvu. Nám moc chutnal a mohu jen doporučit.