Rafaelo buchta

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
756 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
54 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Promícháme v míse sypké suroviny na těsto - mouku, cukr, kypřící prášek do pečiva, kokos a přidáme vejce, mléko a olej.
  • 2
    Vyšleháme dohladka.
  • 3
    Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto, které rozetřeme od středu ke krajům.
  • 4
    Povrch těsta posypeme kokosem smíchaným s cukrem a pečeme při 175 stupních 90 minut.
  • 5
    Na horký korpus rozetřeme kysanou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 27. 2. 2016
Uživatel uvařil tento recept
Rychlý recept,překvapil chutí.Jen poznámka o špatně zadaném času přípravy.Dělala jsem na plechu z receptu s 3 vejci a pela toto množství cca 30min. na 175C
Anonymní uživatel
ne 17. 1. 2016
Rafaelo buchta
Velice jednoduchý, rychlý recept, který potěší každou návštěvu. Nám moc chutnal a mohu jen doporučit.