Ragú z ryby se zeleninou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
23 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
22 g
Cukr
695 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z okouníka mořského omyjeme pod proudem studené vody, odložíme a necháme rybu okapat. Nakrájíme na kostky o hraně asi 1,5 centimetru.
  • 2
    Omyjeme papriku, rozkrojíme na polovinu, zbavíme ji semínek, odstraníme bílé žebroví a nakrájíme ji na proužky široké asi 5 milimetrů. Očistíme jarní cibulky a společně s částí zelené natě nakrájíme na kolečka. Nůžkami nastříháme limetkové lístky na proužky.
  • 3
    Připravíme wok, zahřejeme olej a vložíme na něj kari pastu. Pastu přelijeme kokosovým mlékem a přilijeme ještě rybí omáčku. Přidáme ještě pokrájenou papriku a jarní cibulky. Počkáme, až směs začne vřít a vložíme nakrájené rybí kostky. Ztlumíme plamen.
  • 4
    Čtyři minuty povaříme a nakonec posypeme nasekanými limetkovými lístky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.