Rajčatovo- paprikový salát se slaným přírodním sýrem

12 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
14 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme zralá masitá rajčata, salátovou okurku, oranžovou a zelenou papriku. Papriky rozkrojíme, odstraníme jadřince, nakrájíme je na proužky široké asi 1cm a dáme je do mísy. Přidáme na osminky pokrájená rajčata. Okurku podélně rozkrojíme, nakrájíme plátky (půlměsíčky). Očištěnou cibuli rozkrojíme na polovinu a též ji nakrájíme na tenké plátky. K paprikám do mísy přidáme okurku, cibuli, zeleninu posypeme bílým pepřem, pokapeme olivovým olejem a promícháme.
  • 2
    Těsně před servírováním salát posypeme rozdrobeným balkánským sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.